Weleda behandeling

De Weleda behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd met Weledaproducten.

De Weleda gezichtsbehandeling omvat:
- een voetenbad met een badmelk;
- een inwrijving en een korte voetmassage met voetbalsem;
- een oppervlakte reiniging met een milk en lotion;
- het bijwerken van de wenkbrauwen;
- het verweken van de huid met een warm kompress of Vapozone;
- het verwijderen van comedonen;
- een masker;
- een inwrijving en korte massage van de handen en de armen met een huidolie;
- een gezichts-, hoofdhuid-, schouder- en nekmassage met een gezichts- en huidolie;
- het aanbrengen van een oogcontourcrème en een dag- of nachtcrème.

Weleda heeft drie gezichtsverzorgingseries:

Rosa Mosqueta serie  
Weleda ontwikkelde een complete serie gezichtsverzorgingsproducten op basis van de wilde roos, de Rosa mosqueta.
Deze uiterst vitale struik bewaart in haar rozenbottels een waardevolle, vitaliserende olie. Zij laat de huid bloeien en geeft ons gezicht een levendige, vitale uitstraling.

Iris serie  
Al in de jaren dertig ontdekte Weleda dat er een plant bestaat die bij uitstek geschikt is om de gezichtshuid te beschermen en te verzorgen: de iris. Irissen kunnen zich op een buitengewone manier aanpassen aan bijzondere omstandigheden als droogte en wateroverlast. Het is deze kwaliteit die de iris zo geschikt maakt voor de verzorging van de gezichtshuid. Zij geeft met haar  vochtregulerende werking de huid het goede voorbeeld.

Amandel serie  
Steeds meer mensen hebben last van ongewenste huidirritaties, zoals rode vlekjes, jeuk of een trekkende huid. De afgelopen jaren lijkt er zelfs sprake van een explosieve toename.
Bij allerlei uiterlijke en innerlijke omstandigheden, zien we de huid onmiddellijk reageren. Kortom, meer en meer mensen hebben last van een ‘gevoelige huid’. Daarom heeft Weleda een Amandel-lijn ontwikkeld. De Amandel-lijn is rust en dieetvoeding voor de (over)gevoelige huid.

Granaatappel serie  
Vanaf je veertigste jaar verlopen de stofwisselingsprocessen van je huid wat langzamer dan voorheen. In 'Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging' verwerkt Weleda de antioxidatieve eigenschappen van granaatappel die vroegtijdige huidveroudering tegengaan. 100% natuurlijke 'Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging' begeleidt je huid optimaal in dit proces en zorgt voor versteviging en actieve regeneratie. De huid wordt steviger en gladder en krijgt een frisse, gezonde uitstraling. Beleef een duizend-en-één-nachtsfeer dankzij de exotische geur.

Iedere behandeling kunt u natuurlijk aanvullen met het epileren van wenkbrauwen en het verven van wenkbrauwen en wimpers en diverse ontharingsmethoden.