Tips

Tips voor de wintertijd:

1. Heb je last van koude handen of voeten, wrijf ze dan in met Rozemarijnzalf, dat stimuleert de doorbloeding.

2. Heb je snel last van kloofjes als het koud is. Wrijf je handen dan regelmatig in met Weleda huidcrème. Hier zitten heilzame kruiden in die een ontstekingsremmende, samentrekkende en helende invloed hebben.

3. Neem voordat je in bed stapt eens een voetenbad met Lavendel; zowel de geur als de warmte werken heel ontspannend en rustgevend zodat je van een goede nachtrust kunt genieten.

4. Werk je vooral binnen en heb je een zittend beroep, ga dan in de pauzes zo vaak mogelijk naar buiten en maak een wandelingetje in het park of plantsoen. Heel goed tegen de winterdip!

5. De plantaardige oliën van Weleda worden gewonnen uit de zaden en vruchten van planten en zijn ontstaan onder invloed van veel zonlicht. Door je huid er mee in te smeren krijg je met een omweg toch nog heel wat zon op je lijf.

6. Heb je last, door de uitdrogende werking van de verwarming of de vrieslucht, van een droge schrale gezichtshuid, gun jezelf dan een de producten van de Amandel serie. De olie in deze producten houden de huid soepel en werken beschermend en verzachtend.

7. Massage is een gouden middel. Het helpt tegen stress, het bevordert ontspanning van lichaam en geest, het geeft nieuwe energie, het kan verlichting geven bij pijn, het zorgt voor een sneller herstel van de spieren na een zware prestatie en het kan bij sporten preventief worden toegepast om blessures en spierpijn te voorkomen.
Iedereen kan het leren! Koop het nieuwe massageboekje van Weleda, of beter nog de massagebox, het boekje met 3 oliën.