Speciaalbehandelingen

Vliesmaskerbehandeling:
Een vliesmasker wordt toegepast in combinatie met liposome-gel. Een vliesmasker is een masker waarbij de geconcentreerde werkstoffen gevriesdroogd zijn. De werkstoffen komen vrij op het moment dat het vliesmasker nat gemaakt wordt. Er is keuze uit een collageen, een aloë vera, een vitamine E en een algen-vliesmasker.

Paraffinebehandeling:
Paraffine heeft een isolerende werking en geeft een sterke doorbloeding en verweking van de huid. Het is daardoor ideaal voor een intensieve werking van de werkstoffen voor een droge en vochtarme huid, die eronder worden aangebracht. Paraffinebehandelingen zijn mogelijk op het gelaat, op de nagels, op de handen en voeten, op de ogen en op de hals.

Fruitzuurbehandeling:
Een fruitzuurbehandeling wordt vaak toegepast op een vale, slecht doorbloede, verhoornde huid, een rokershuid en/of een sterk rimpelige huid.

Door middel van eiwitsplitsende enzymen wordt de huid verdund zodat er weer opname mogelijk is van voedende crèmes en oliën.

Cellulitisbehandeling:
Maar liefst negen van de tien vrouwen krijgen vroeg of laat te maken met een sinaasappelhuid (ontsierende putjes in de huid op dijen, billen, heupen en bovenarmen) ook wel cellulitis genoemd.  Het heeft niets te maken met overgewicht want het komt ook bij slanke vrouwen voor.
Eigenlijk klopt deze naam niet want ‘itis” betekent ontsteking en hiervan is geen sprake. Het is een verstoring in de vet- en vochthuishouding met een verminderde bloed- en lymfecirculatie. Oorzaken kunnen hormonaal zijn, eenzijdige voeding en weinig beweging. Door middel van een Cellulitis behandeling en wat tips over hoe u het thuis moet behandelen kunt u de cellulitis verhelpen en voorkomen.

De cellulitisbehandeling bestaat uit het scrubben van de huid en wordt gevolgd door een stevige bindweefselmassage.

Huidoneffenheden verwijderen:
Als gespecialiseerde schoonheidsspecialist kan ik voor u ‘onschuldige’ kleine huidoneffenheden, zoals couperose (gesprongen haarvaatjes), steelwratjes, bloedblaasjes en ouderdomsvlekjes met de “blendmethode” weghalen zonder dat er een litteken achter blijft!