Heeft u last van jeuk, schilfers of rode vlekken?

Als er één huid is die om 100% natuurzuivere ingrediënten vraagt is het wel de overgevoelige huid, de acnéhuid, de eczeemgevoelige en de psoriasishuid.
Synthetische en huidbelastende stoffen zoals paraffine, parfum en parabenen kunnen de huidproblemen verergeren, zo heeft onderzoek uitgewezen.
De Sea-line producten van Orginal Cosmetics met de mineralen en de modder van de Dode Zee geven na 4 tot 6 weken al aanzienlijke verbeteringen.


En voor de verouderende en zeer droge huid, met huidproblemen, zoals pigmentvlekken, littekens en huidstriemen of slechte nagels en nagelriemen heeft Orginal Cosmetics een nieuwe huidolie ontwikkeld, de Argan Bio huid- en massage olie.
Dit nieuwe product van Earth.line is de enige biologische huidolie die de huidstructuur en elasticiteit intensief verbetert. De huidolie is hypoallergeen en bevat een unieke samenstelling van speciaal geselecteerde biologische oliën, waaronder Arganolie en Vitamine E. Argan Bio Huidolie kent door haar krachtige werking tal van doeltreffende cosmetische toepassingen.