Phyto 5

Phyto 5 is een totaalconcept van exclusieve, professionele, energiestimulerende en harmoniserende behandelingen en producten volgens de Methode Phytobiodermie en biedt ongekende mogelijkheden. De kracht van de behandelingen, gecompleteerd met de producten voor thuisgebruik, geven opzienbarende resultaten.
Phyto5 is 100% natuurlijk, 100% Energetisch en bevat hoogwaardige natuurlijke essentiële oliën vitaminen mineralen en anti-oxidanten, met als basis klei, algen, plankton en pure plantaardige oliën, rijk aan Omega 3, 6 en 9.

Phyto5 is gericht op herstel van het energetisch evenwicht (Yin en Yang) volgens de 5 elementen van de bewezen Traditionele Chinese Geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water en brengt de huidconditie terug in balans. Voor elk huidtype is er een passende elementenlijn. Voor een normale huid die in balans is, kan men kiezen voor huidverzorging van het energetische seizoen.

Phyto5 is: ECO gecertificeerd –ecologisch verpakt, dus afbreekbaar – dierproefvrij – geschikt voor alle huidtypen – vrij van synthetische parfums, parabenen en genetisch gemanipuleerde bestanddelen.

In combinatie met Lymfedrainage (het afvoeren van afval- en gifstoffen in de lymfebanen, waardoor het energiepeil weer wordt hersteld) kleurenacupunctuur (energiestimulatie van bepaalde punten die in verbinding staan met de organen) op de gezichtsreflexones , en de speciale kleuren kleimaskers uit de elementenserie, heeft Phyto5 een optimaal resultaat.
De klei zuivert de huid en de vibratie van de kleur geeft een subtiele doorstroming naar de organen.

Ook voor anti-aging behandelingen is Phyto5 z’n tijd ver vooruit!
ONTDEK DE 5 GEHEIMEN VAN NATUURLIJKE VERJONGING OP BIOLOGISCHE WIJZE

De luxe ‘anti-aging’ producten ( de Ageless la Cure ) zijn zeer hoogwaardige en intensief werkende biologisch gecertificeerde producten:
- het geeft essentiële hydratatie / vochtbinding;
- het vult rimpels op van binnenuit;
- het werkt liftend, verstevigend en tonifiërend;
- het voegt belangrijke mineralen toe;
- het beschikt over anti-oxidanten met natuurlijke, actief werkende anti-aging moleculen die vrije radicalen elimineert.