Mineralogie

Over Mineralogie
Mineralogie staat voor 100% minerale make-up.
Mineralogie gelooft niet alleen in de natuurlijke kracht van mineralen en biologische oliën, het merk staat tegelijk voor glamour.
Dat glamour, natuurlijk en duurzaam samengaan bewijst het merk door de hoge kwaliteit van de make-upproducten en de luxe verpakkingen, maar ook door het gebruik van gerecycled karton voor de verpakkingen. Daarnaast werkt Mineralogie alleen met proefdiervrije make-up.

De Mineralogieproducten bevatten, zoals de naam al doet vermoeden, mineralen die de huid laten ademen en met een beschermingsfactor van SPF 26.
Bovendien is Mineralogie geschikt voor de meest gevoelige huidtypen. De huidverbeterende waterafstotende make-uplijn bevat natuurlijke antioxidanten, vitamine A en E.
Ze versterken je natuurlijke schoonheid.
Een van de paradepaardjes is de handige Loose Mineral Foundation. Doordat deze vrij is van talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen, kan zelfs de huid met acne, rosacea of allergieën de make-up goed verdragen.

Mineralogie speelt hiermee in op de steeds bewuster wordende consument die wil weten wat hij of zij op haar huid smeert.